Japansk lifting

Japansk lifting massage kr. 1.000,-

Japansk Lifting er en kombination af japanske behandlings teknikker, kombineret med teknikker indenfor ansigts zoneterapien. Man går ind og arbejder på ansigtets muskler, og ved hjælp af helt specielle teknikker kan man afspænde ansigtet, og dermed løfte og glatte eventuelle rynker ud, der er forårsaget af spændinger.

Netop ved at gå ind og arbejde på ansigtets muskler, og derved fjerne spændingerne, får ansigtet et helt anderledes og afslappet udseende, som automatisk giver et mere ungdommeligt og friskt look.

Samtidig drænes ansigtsvævet for eventuelle væskeophobninger, hvilket automatisk giver en afslappet fornemmelse i ansigtet og et dejligt velvære i kroppen. Huden får ofte allerede efter første behandling en mere frisk glød, på grund af den forøget blodgennemstrømning i vævet.

Behandlingen er sidste nye trend i Japan, hvor mange celebre skuespillere og tv-værter sværger til denne behandlingsform, grundet de hurtige resultater, hvor det samtidigt er en nydelse at modtage denne behandlingsform.

Behandlingen er et rigtig godt alternativ til kosmetiske operationer, så hvis man overvejer dette, var det måske en idé at prøve Japansk Lifting, inden man kaster sig ud i et kirurgisk indgreb.
Varighed ca. 90 min.